23948sdkhjf

God oppslutning om Industriens Motemesse

Arrangøren TESS merker lite til de tøffe tidene mange sliter med.
- Selv om vi i år har valgt å være litt mer dempet i formen, er interessen minst like stor som i 2015. Vi passerer 100 utstillere og byr på en innholdsrik messe med fokus på faglig påfyll, forteller messesjef Eve Å. Jacobsen i TESS i en pressemelding.

Hun har alt klart for Industriens Motemesse (IM-2016) i Telenor Arena 9. og 10. mars med offisiell åpning av Liers ordfører Gunn Cecilie Ringdal.

Den fjortende utgaven av Industrien Motemesse (IM-2016) blir en viktig møteplass og har rendyrket suksesskriterier fra fjorårets messe. Et balansert tilbud med foredrag og faglige oppdateringer er oppskriften, heter det i meldingen.

- I 2015 var aktører i sveis samlet i Sveisegata.

- Det ble en suksess som vi følger opp i år. IM-2016 byr på egne gater for Slanger og tilhørende tjenester, Vern, klær og sko og Verktøy og maskiner. Hver gate vil få sin egen møteplass for miniforedrag og dialog fagfolk i mellom, forteller messesjefen.

Tradisjonsrik DVH-pris
DVH-prisen (drift og vedlikehold) er en fast tradisjon på Industriens Motemesse.

Aga Norge fikk fjorårets DVH-pris for arbeidet med å gjøre biogass tilgjengelig som drivstoff. I 2016 er det nye kandidater til bedømming.

SpeedMatch, med over 200 korte og effektive møter mellom tilbydere og marked, er også en fast programpost på Industriens Motemesse.

- Hvert år samler vi inn deltakernes egen evaluering. Disse bruker vi som utgangspunkt når vi utvikler neste messe. Med fokus på samling langs messegater for utstillere i samme verdikjede, tror vi IM-2016 blir en faglig utbytterik opplevelse, sier messesjef Eve Å. Jacobsen.

[box][align]CENTER[/align][width]100[/width][content] Fakta om Industriens Motemesse (IM-2016):
• Arrangeres for 14. gang, hvorav to ganger ombord på hurtigruta.
• Besøkes av profesjonelle brukere fra næringslivet både til vanns og til lands.
• I tillegg til utstillingen er det foredrag om kostnadsbesparelser, SpeedMatch med ledende innkjøpere og festmiddag.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.083