23948sdkhjf

Ukas vits: Tillit er en æressak

Få en bra start på den nye uken med et skjevt innslag fra redaksjonen bak Metal Supply.
En rik mann tilkaller legen sin, advokaten samt en god venn fordi han ligger for døden.

Han forklarer at han stoler fult og fast på dem, og han gir dem derfor hver en kuvert med 1 million kroner som han ber dem om å legge i kisten, når han er død. Det skal de gjøre, fordi han gjerne vil ha pengene sine med i graven.

De tre mennene tar en kuvert hver. En uke senere er den rike mannen død, og i begravelsen legger de tre mennene hver sin kuvert i kisten.

Senere møtes de, og legen sier:
- Jeg må innrømme at jeg tok 300.000 kroner fra kuverten for å kunne betale den nye bilen min. Men nå har jeg fått veldig dårlig samvittighet.

Den avdødes venn sier:
- Jeg har også veldig dårlig samvittighet. Jeg tok 500.000 kroner fordi jeg manglet litt penger til å kjøpe en ny yacht.

Til slutt bryter advokaten inn:
- Jeg hadde bruk for 1 million kroner til den nye villaen min, men dere skal vite at jeg la en sjekk på hele beløpet i kuverten til gjengjeld!

Har du en morsom historie eller en god vits?

MetalSupply.no oppfordrer alle våre lesere til å sende inn morsomme - gjerne bransjerelaterte historier - og innslag til redaksjonen.

Tips oss via e-post og skriv "Ukas vits" i emnefeltet. Blir ditt bidrag valgt ut, kommer det med i mandagens nyhetsbrev sammen med ditt navn og link til bedriften din.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079