23948sdkhjf

Beste året noensinne - for andre år på rad

AKVA group har fullført det beste fjerde kvartalet og året noensinne.
Inntektene i fjerde kvartal i 2015 var på 344 millioner kroner og EBITDA var 27 millioner. Dette er opp fra inntekter på 305 millioner og EBITDA på 13 millioner kroner i 2014. EBITDA marginen i fjerde kvartal 2015 var 7.9 prosent. Det opplyser AKVA group i en melding.

Finansielt er dette det beste året noensinne for AKVA group for andre år på rad, og ordreboken er den høyeste noensinne, melder AKVA group.

- AKVA group har fullført nok et sterkt kvartal og år. Vi har de siste årene transformert AKVA group til å bli bredere og mer diversifisert. Som et resultat av dette bidrar nå alle våre tre forretningssegmentene til de gode finansielle resultatene, sier konsernsjefen i AKVA group Trond Williksen.

AKVA group anser framtidsutsiktene på mellomlang sikt til å være gode på grunn av den gode markedsaktiviteten og den høye ordreboken. Den sterke etterspørselen i det nordiske markedet fortsetter inn i det nye året, med økt vekt på salg av teknologi for å effektivisere produksjonen av laks. Det landbaserte teknologiområdet opplevde økt aktivitet i 2015, og denne økte aktiviteten er forventet å fortsette. Det landbaserte teknologiområdet er i ferd med å bli en vesentlig del av AKVA group, heter det i meldingen.

AKVA group er en teknologi- og service partner til akvakulturindustrien i hele verden. Selskapet har cirka 670 ansatte, kontorer i 8 land og en omsetning på NOK 1.4 milliarder i 2015. Vi er et børsnotert selskap og opererer i en av verdens raskest voksende industrier. AKVA group leverer alt fra enkle komponenter til komplette løsninger for både sjø og landbasert oppdrett. AKVA group er anerkjent som pioner og teknologileder gjennom mer enn 30 år og hovedkontoret ligger på Bryne i Norge.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094