23948sdkhjf

Ny rammeavtale sikrer arbeidsplasser

StS gruppen er allerede i gang med å rekruttere opp mot 30 nye medarbeidere etter at Aibel nylig tildelte dem en langsiktig rammeavtale innen stillasarbeider.
Rammeavtalen har en total ramme på cirka 50 millioner kroner og går over to år - med opsjon på ytterligere 2 + 2 år. StS gruppen skal levere stillastjenester til Aibels oppdrag på verftet i Haugesund. Leveransene til StS gruppen inkluderer både personell og materiell. Rammeavtalen ble signert i forrige uke og trer i kraft umiddelbart.

- Denne avtalen er viktig for oss fordi markedet er krevende og antall leverandøroppdrag blir færre, sier administrerende direktør i StS gruppen, Merethe Knappskog. Hun er fornøyd med rammeavtalen og takknemlig for den tilliten som Aibel viser gjennom denne tildelingen.

- Rammeavtalen vil føre til at StS gruppen vil styrke vår posisjon i Haugesunds-regionen. I tillegg bidrar avtalen til større jobbsikkerhet for ansatte i StS gruppen. Lokal tilhørighet er viktig både for StS gruppen og for Aibel. Derfor er vi ekstra glade for at vi nå skal rekruttere enda flere, sier Knappskog som allerede er i gang med å søke etter lokale stillasoperatører i Haugesundområdet.

StS gruppen vant i desember 2015 en stillaskontrakt på Johan Sverdrup-feltet verdt 100 millioner kroner. Dermed har selskapet sikret seg to attraktive kontrakter på kort tid.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095