23948sdkhjf

Prezioso Linjebygg vinner milliardkontrakt

Statoil har tildelt kontrakten for ISO-vedlikeholdstjenester på Sture og Kollsnes til Prezioso Linjebygg.
Kontrakten har en samlet anslått verdi på 1,1 milliarder kroner og har en tidshorisont på 10 år. Kontrakten vil ha oppstart umiddelbart etter signering og vil gjelde ISO-fagene samt tilkomstteknikk, rigging og andre tilknyttede muligheter. Det opplyser Statoil i en melding.

– Denne rammeavtalen med Prezioso Linjebygg for levering av ISO-tjenester på Sture og Kollsnes er starten på et langvarig kompaniskap mellom samarbeidspartnerne. Vi ser frem til et godt samarbeid der gode HMS-resultater, økt effektivitet og god kvalitet innen vedlikeholdstjenester står i sentrum, sier Olav Bådsvik, anleggsdirektør på Sture og Kollsnes.

– Vi inngår nå en langsiktig avtale med Prezioso Linjebygg, og har uttrykt klare forventninger til leveranser som skal gi sikker, pålitelig og effektiv drift. Fremtidens leverandører er fremoverlente og driver med kontinuerlig forbedringsarbeid. Det er dette som bygger konkurransekraft. Samtidig skal vi oppnå HMS-resultater i verdensklasse, for det er det som gir arbeidsro til å drive med forbedringer, avslutter Bådsvik.

Konkurransedyktige leveranser er avgjørende for tildeling av kontrakt
Gode HMS-resultater og gjennomføringsevne er en overordnet forventning til alle Statoils leverandører. I tillegg vektlegges blant annet leveransedyktighet, bedret effektivitet, redusert administrasjon og økt bruk av standardisering.

I sum handler dette om konkurransedyktige leveranser og etterlevelse av kontrakten, skriver Statoil.

Vedlikeholdskontrakter knyttet til alle selskapets anlegg er under vurdering og inkludert i pågående ISO Reforhandling.

På Kollsnes er kontrakten tildelt på vegne av operatøren Gassco.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094