23948sdkhjf

Karsten Moholt signerer avtale med Havforskningsinstituttet

Karsten Moholt er tildelt en rammeavtale gjeldende skipselektrotjenester – roterende utstyr. Avtalen har en estimert verdi på 2 millioner kroner.
Avtalen har en varighet på 4 år, inkludert opsjon. Avtalen gjelder alle Havforskningsinstituttet fartøy som ligger til kai i Bergen indre havn, opplyser KArsten Moholt i en pressemelding.

- Vi har i en årrekke hatt et godt samarbeid med Havforskningsinstituttet, og er svært glad for at vi nå har formalisert dette gjennom denne avtalen, sier Linn Cecilie Moholt, CEO i Karsten Moholt AS.

Karsten Moholt AS har de siste årene jobbet for å styrke sine markedsandeler uten for oljebransjen, og er derfor ekstra glad for å vinne en avtale med Havforskningsinstituttet her i Bergen. Vår lokale tilstedeværelse med vårt høyteknologiske kompetansesenter for elektrisk utstyr på Askøy, og vår avdeling i Harstad er viktig for å kunne levere konkurransedyktige og kostnadseffektive løsninger til Havforskningsinstituttet sine fartøyer.

- Vi ser frem til å jobbe sammen med Havforskningsinstituttet om nye, smarte og kostnadseffektive løsninger i tiden fremover, uttaler Moholt
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079