23948sdkhjf

Se bildene: Døpte ny Havyard-båt

Den nye Havyard-brønnbåten «Namsos» ble døpt i Namsos lørdag.
Namsos ble overlevert før jul, og har vært i arbeid og uttesting frem til nå, men båten skal inn i en fem-årig kontrakt med Oppdretternes Miljøservice AS i Ytre Namdal.

Konsernsjef i Havyard, Geir Johan Bakke, kan se tilbake på en spennende reise fra utviklingen av prototypen og byggingen av «Stormy», som ble kjøpt av Norsk Fisketransport AS og fikk navnet «Havtrans» til «Namsos» som ble døpt i helgen. Prototypen er nå videreforedlet og har resultert i både nydøpte «Namsos» og ordre på nok en brønnbåt til Norsk Fisketransport. Den skal leveres fra Havyard Ship Technologys verft i Leirvik våren 2017.

- Vi gleder oss over kontrakten og kontakten med Norsk Fisketransport AS. De er kunnskapsrike og krevende kunder som har et lidenskapelig forhold til å forbedre sine båter og de tjenestene de leverer til sine kunder. Slik utfordrer de oss til også å levere stadig bedre produkt, sier Geir Johan Bakke.

Bakke sier også han er stolt over det Havyard her har fått til som konsern:

- Her ser vi resultatet av et konsern som kan båt fra første strek til båten går i arbeid. Vi har designet og utviklet, vi har utrustet og fylt båten med utstyr, og vi har dratt nytte av alle forretningsområdene våre i et samspill som har endt med enda en brønnbåt som er verdensledende.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094