23948sdkhjf

Prezioso Linjebygg inngår rammeavtale med BP

Arbeidet styres fra Stavanger.
Prezioso Linjebygg som tidligere har gjennomført enkeltprosjekter for BP Norge, har nå dratt i land en rammeavtale for modifikasjoner, inspeksjon og multidisipline vedlikeholdstjenester som omfatter alle BPs 13 plattformer og ett produksjonsskip på norsk sokkel.

Arbeidet som dermed vil foregå på feltene Valhall, Hod, Ula, Tambar og Skarv skal styres fra Preziosos Stavanger-kontor.

Kontrakten som har en varighet på tre år og inntil ni år med opsjonsperioder har en årlig verdi på om lag 20 millioner kroner.

- Vi er svært fornøyd med tildelingen av denne kontrakten, som er en av de største innenfor tilkomstteknikk i Norge, sier administrerende direktør i Prezioso Kristoffer B. Jenssen, i følge offshore.no

På grunn av den generelle nedgangen i markedet har selskapet sett seg nødt til å redusere arbeidsstokken det siste året. Kontrakten med BP som trer i kraft denne måneden sikrer mange arbeidsplasser i firmaet i tiden fremover.

- Det har lenge vært en spent stemning hos oss i forhold til nye oppdrag i dette segmentet, og denne tildelingen gir oss en etterlengtet ny mulighet på kort og lang sikt. Hele bransjen trenger å finne smartere og mer kostnadseffektive måter å løse oppgavene på. Nå ser vi frem til å jobbe tett sammen med BP innenfor både løpende vedlikehold og prosjekter, sier Thor Schjetne, leder for IMD (inspeksjon, modifikasjon og decommissioning) i Prezioso.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078