23948sdkhjf

Bergen Group inn i fornybar energi

Bergen Group Services AS har blinket ut Energi & Industri som et vekstområde de kommende årene. Asbjørn Grini er tilsatt som ny leder for den nye satsingen som vil få sin hovedbase i selskapets avdeling på Straume på Sotra.
Adm. dir. Frode Johansson i Bergen Group Services ser store muligheter til å vokse innenfor et område som gir mulighet til å utnytte mye av den kompetansen og kapasiteten selskapet allerede har tilegnet seg.

-Bergen Group Services AS vil også i fremtiden opprettholde et sterkt fokus på maritim service og leveranser inn mot landbasert industri. Nå ønsker vi i tillegg å utvikle våre eksisterende leveranser inn mot olje- og gassindustrien til å omfatte et marked som dekker hele energisektoren, sier Frode Johansson.

Dette betyr blant annet leveranser inn mot ulike deler av verdikjeden som fokuserer på fremtidsrettet og fornybar energi. Asbjørn Grini er tilsatt som leder for det nye Energi & Industri - området og tiltrer allerede denne uken. I tillegg er avdelingen tilført ytterligere salgsressurser som skal brukes for å realisere vekstplanene.


-Bergen Group Services har en sterk operasjonell drift knyttet til selskapets kompetanse på komplekse maritime serviceprosjekt. Vi tror at mye av denne kompetansen og erfaringen vil gi oss muligheter til å øke vår aktivitet inn mot et bredere spekter enn leveranser inn mot den konkurranseutsatte olje og gass-sektoren. Det fremtidsrettede «grønne» energimarkedet representerer i så måte en spennende mulighet, påpeker Johansson.

Bergen Group Services AS kjøpte i februar i fjor virksomheten i Fjell Industries AS på Straume på Sotra. Kjøpet tilførte Bergen Group Services nærmere 3.500 kvadratmeter med ekstra produksjonsfasiliteter godt tilrettelagt for fremtidig produksjons- og serviceoppdrag inn mot hele energimarkedet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078