23948sdkhjf

PSW Group vinner avtaler til 30 millioner

PSW Group har, gjennom sitt datterselskap PSW Integrity Ltd, vunnet to nye avtaler.
Den ene kontrakten er for oppbygging av utstyrshieraki og vedlikeholdsprogram for Japan Drilling Company Ltd og den andre for RCM (Reliability Centered Maintenance) analyse på vegne av Floatel International AB. Det skriver offshore.no.

Arbeidet under begge avtalene er påbegynt og vil vare gjennom 2016.

Viktig del av ordrebok
- Vi er stolte over å bli tildelt to viktige avtaler fra så anerkjente selskaper som Japan Drilling Company Ltd og Floatel International AB. Dette beviser at tjenestene til PSW Integrity har en ekstra verdi for kundene våre også i vanskelige tider som det markedet vi er i nå, sier Oddbjørn Haukøy, administrerende direktør i PSW Group i en pressemelding.

Arbeidet vil bli utført ved PSW Integritys Liverpool-kontor, samt i begge kunders fasiliteter i henholdsvis Japan og Sverige. En slik prosjektorganisering vil sørge for et sømløst og effektivt samarbeid med riktig leveringstid for begge kundene.

De to avtalene har en verdi på cirka 30 millioner kroner, og utgjør en viktig del av ordreboken til PSW Integrity for 2016, heter det i meldingen.

PSW Integrity Ltd er et selskap som leverer og implimenterer omfattende system for utstyrs-databaser og vedlikehold for disse, samt tilstandskontroll tjenester globalt for selskap innen industri og energisektoren.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063