23948sdkhjf

Statsraad Lehmkuhl på verftsopphold ved Noryards BMV

Laksevåg-verftet skal gjennomgå dokking av den tradisjonsrike seilskuten.
- Verftet på Laksevåg har vært en god samarbeidspartner gjennom mange år. Verftet var en sentral aktør i oppgraderingene på Statsraad Lehmkuhl i perioden 1980- 2008. Det er av stor viktighet for oss å ha lokalkompetanse, som kan bidra til å ta vare på vårt flotte skip. Det er også en glede å kunne gi dette oppdraget til et lokalt verft, samt bruke lokale leverandører og støttespillere fra den maritime klyngen i regionen. Det skriver Stiftelsen seilskipet Statsraad Lehmkuhl i en pressemelding.

Arbeid som skal gjøres i dokken er mellomklassing bunnbesiktelse og akseltrekk.Skipet dro til Laksevåg i går onsdag, og vil være klar til å ta fatt på årets sesong i toppstandard i april.

- Vi har et ambisiøst og spennende program for 2016, der Statsraad Lehmkuhl for første gang på mange år inviterer til tokt og regattaseilas i sydlige strøk med blant andre destinasjoner Antwerpen, Lisboa, Cádiz, A Coruña! Vi skal også seile på tokt med 10. klassinger, Folkehøgskoler og ha våre tradisjonelle Skjærgårdsturer, avslutter stiftelsen for den tradisjonsrike seilskuten.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.3