23948sdkhjf

Nye kontrakter for Kongsberg Evotec

Kongsberg Evotec signerer tre separate kontrakter for avanserte seismikkhåndteringssystemer.
Kongsberg Evotec, et heleid datterselskap av Kongsberg Maritime og spesialist i dekksystemer, melder om en sterk start på det nye året med tre separate kontrakter for avanserte seismikkhåndteringssystemer.

Kontraktene med kunder i Kina, omfatter leveranse av seismikkhåndteringssystemer til et seks-streamerfartøy og et to-streamerfartøy. Begge fartøyene er under bygging i Kina og Kongsberg Evotec vil starte utstyrsleveransen i oktober 2016.

Kongsberg Evotec har også signert en kontrakt med en norsk seismikk-kunde for leveranse av et seismikkhåndteringssystem inkludert et containerisert gun-vinsjsystem. Utstyret er planlagt for leveranse i Norge i juli 2016.

- Samtidig som de nye prosjektene viser styrken og kapabiliteten i Kongsberg Evotecs teknologi, viser de også vår styrke i nye markeder. I tillegg er de et signal om E&P-sektorens villighet til å investere i systemer for å forbedre operasjoner, selv i dagens olje- og gassklima, sier Torkjell Ringstad, VP Handling Solutions, Kongsberg Maritime.




Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078