23948sdkhjf

Ny brønnbåtkontrakt til Kleven

Sølvtrans og Kleven har inngått kontrakt om bygging av enda en brønnbåt ved Myklebust Verft
Sølvtrans har erklært en opsjon og kontraherer brønnbåt nummer to fra Myklebust Verft. Kontrakten på bygging av det første fartøyet ble offentliggjort i juni i fjor. Det opplyser Kleven i en melding.

- Det er svært gledelig at Sølvtrans ønsker enda et fartøy fra Myklebust Verft, og vi setter stor pris på samarbeidet med denne lokalt eide og globalt ledende aktøren. Vi ser store muligheter innen dette markedet, sier Ståle Rasmussen, konsernsjef i Kleven.

Med denne kontrakten har Myklebust Verft nå en ordrebok som inneholder seks fiskefartøy og brønnbåter for levering i 2017, samt et stort konstruksjons-skip som skal leveres i løpet av våren i år.

Fartøyene til Sølvtrans er av typen NVC 387 fra Rolls-Royce, og er en stor brønnbåt – nær 80 meter lang og med 3200 m3 brønnkapasitet. I tillegg til design, skal Rolls-Royce også levere en stor utstyrspakke med blant annet thrusterer, automasjonsanlegg og vinsj. Fiskehåndteringsutstyret skal leveres av MMC i Herøy, og andre lokale leverandører vil også bli benyttet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078