23948sdkhjf

AGA fornyer kontrakter

AGA med storkontrakter innen offshore og verftsindustri
Selv om man hører at det er tøffe tider i norsk industri og offshore, er det likevel flere aktører som satser. AGA har i den siste tiden signert flere avtaler med store ledende selskaper som etterspør deres tjenester.

– Det har vært en hektisk høst, opplyser Geir Helliesen, Head of Manufacturing Industry i AGA i en pressemelding.

– Vi har vært gjennom mange og lange forhandlinger, og er svært stolte av å si at vi har signert to store kontrakter. Avtalene gjelder Songa Offshore og Fiskerstrand Verft – begge bedrifter som er ledende innen sitt felt.

– Man kan si at dette gir oss et kvalitetsstempel, fastslår Helliesen.

– At vi har signert kontrakter med disse selskapene viser at vi i AGA har et tjeneste- og produktspekter som kan tilfredsstille strenge krav og krevende forespørsler, sier han.

Firskarstrand
En av kundene som nylig signerte en større avtale med AGA, er Fiskerstrand Verft. Dette er en av de største aktørene innen verftsvirksomhet på Møre, og AGA har lenge vært leverandør.

Det var en totalvurdering som lå til grunn for den nye kontrakten:

– Vi har allerede hatt et langt og godt samarbeid med AGA. Deres bestillingsrutiner, logistikk, kvalitet på produktet og kostnadsnivå, var alle momenter som gikk i AGAs favør, forteller innkjøpssjef i Fiskerstrand Verft, Odd Harald Skjong.

Et av hovedproduktene i reforhandlingene var den mobile og lett portable GENIE-komposittflasken.

– Vi jobber stort sett på fartøy og må bære gassflaskene rundt. Vi er avhengige av at flaskene er lette å transportere samtidig som de er stabile.

Songa Offshore

Songa Offshore er en av aktørene som i disse dager satser i et vanskelig marked. De har i dag 3 av 4 rigger operative i Nordsjøen, og har 3 rigger på vei opp til norsk sokkel.

– I disse nedgangstider er det tøft at de satser, sier Eric Ekholt, Sales Consultant Offshore i AGA.

– Vi er veldig glade for å være med på laget.

Avtalen innebærer at AGA leverer all industrigass til Songa Offshore.

– Vi ønsket å samle alle leveranser til én leverandør for å ha bedre oversikt, forteller Eivind Borsheim, Supply Chain Manager ved Songa Offshore.

– AGA er en av få aktører i det norske markedet som faktisk er i stand til dette, derfor var det et naturlig valg, forklarer Borsheim.


Den nettbaserte tjenesten ACCURA® gjør det mulig å hente ut informasjon om gassflaskene og gi bedre kontroll på alle aspektene av gassforbruket.

– Vi ser frem til å være en leverandør til en bedrift som har alle forutsetninger for å lykkes i dagens marked, avslutter Ekholt.

– Selv om vi fra før har et lengre kundeforhold med disse aktørene, er det likevel en tillitserklæring at de nå går inn for å la oss være totalleverandør på gassprodukter og gasstjenester, avslutter Geir Helliesen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078