23948sdkhjf

Sontum og Survitec innleder samarbeid i Norge

Sontum Fire & Safety AS og Survitec Norway AS vil inngå et samarbeid innenfor service av sikkerhetsutstyr til skip og offshore innretninger i det norske markedet.
- Vi ser på dette samarbeidet som veldig viktig, og det er med å sikre begge selskapenes posisjon innen vårt maritime satsingsområde. Som markedsledende innen vårt segment, ser vi på dette som en naturlig videreføring av vårt arbeid, stadfester Audun Hellesøy, Daglig leder hos Sontum Fire & Safety AS.

Formålet er å kunne tilby kundene komplette serviceløsninger for brannsikrings- og redningsutstyr. Samarbeidet vil starte i 2016, skriver Sontum Fire & safety i en pressemelding.

Begge parter er serviceleverandører til marine og offshoremarkedene med etablert kompetanse innenfor sine fokusområder. Igjennom samarbeidet vil partene utvikle denne kompetansen slik at kundene får et komplett servicetilbud på brann- og redningsutstyr via ett kontaktpunkt. Sammen vil partene også kunne tilby en god geografisk tilstedeværelse i Norge, heter det i pressemeldingen.

- Survitec Norway har arbeidet en stund med å utvide servicetilbudet til våre kunder, spesielt innenfor brannservice. Samarbeidet med Sontum er en utmerket mulighet for å kunne ta dette arbeidet et stort steg videre, samtidig som det gir oss en god mulighet til å øke kompetansen til våre medarbeidere, sier Stein Frode Bulling-Ness, daglig leder i Survitec Norway AS.

Survitec Norway AS (tidligere Brude) leverer evakueringssystem (MES) til Norske passasjerfartøy. I tillegg til dette selger Survitec redningsflåter, -drakter, -vester og annet sikkerhetsutstyr. Selskapet er etablert med hovedkontor i Ålesund og 3 servicestasjoner lokalisert i Bergen, Ålesund og Stokmarknes. Survitec utfører service og sertifisering på alt av redningsutstyr, som redningsflåter, marine evakueringssystem (MES), redningsdrakter, redningsvester, rescuebåter og utsettingsarrangement, samt på annet sikkerhetsutstyr.

Sontum Fire & Safety AS er totalleverandør av brann- og sikkerhetsutstyr, og leverer produkter og tjenester til maritim markedet, olje & gass industrien - landbasert industri samt Forsvaret. Sontum Fire & Safety AS har sitt hovedkontor på Ågotnes med avdelinger i Stavanger og Sandnessjøen. Sontum Fire & Safety har vært i markedet siden 1983 og tilbyr inspeksjon, kontroll, sertifisering, service og vedlikehold på de aller fleste typer brann- og sikkerhetsutstyr. I tillegg til dette har selskapet egen kurs- og kompetanseavdeling, som holder ulike kurs innen brann- og sikkerhet.
Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078