23948sdkhjf

Gode resultater med nanocoating

KTV Group melder om oppsiktsvekkende resultat med bruk av nanocoating-produkter.
KTV Group skriver i en pressemelding at bedriften sammen med forskningsmiljø har testet ut nanocoating med gode resultater.

- Det mest oppsiktsvekkende resultatet av testen var ved lave temperaturer. Overflaten på testplassen frøs til is, men området som var nanobehandlet hadde ingen isdannelse. Et slikt resultat viser at nanocoatingen helt klart kan redusere behovet for salting på fortau, uteområdet og lignende i fremtiden uttaler daglig leder Kennet Nilsen

Det jobbes også med en ny type behandling av takstein. I dag er det vanlig å male takstein. Problemet med maling er at kunden får et fremtidig vedlikehold med påføring av ny maling, samt at det fortsatt vil vokse mose.

- Fargetilsatt Nanocoating gir en lengre levetid, samt at man oppnår en rimeligere kostnad ved behandling. I tillegg holder taket seg fritt for mose og smuss, sier daglig leder Kennet Nilsen.

Nanocoating har også den effekten at den reduserer luftforurensning.

- Vi jobber med et testprosjekt hvor det såkalte giftlokket i Bergen skal forsøkes bekjempet. Ved at private og det offentlige tar i bruk teknologi som reduserer kostnad på vedlikehold, kan man på sikt oppnå en enorm forbedring i luftkvalitet, noe alle de store byene sliter med, sier Nilsen.

- KTV Group vil fortsette sitt fokus på dette området, og det skal legges ned betydelige midler i utvikling avslutter daglig leder i KTV Group Kennet Nilsen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094