23948sdkhjf

Ny Kongsberg-ordre fra den amerikanske hæren

General Dynamics Land Systems velger Kongsbergs PROTECTOR-30 millimeter våpensystemløsning til Stryker-kjøretøyene sine.
- Vi er svært tilfredse med at vår PROTECTOR MCRWS har blitt valgt som løsning til denne Stryker-brigaden. Systemet er et resultat av flere års målrettet arbeid for å utvikle et system med kapasitet og ytelse som er påkrevd for denne type kjøretøy, sier Espen Henriksen, administrerende direktør i Kongsberg Protech Systems.

- Dette er en meget viktig milepel for vår nyeste innovasjon innen dette området, Medium Caliber RWS, og vi ser frem til denne nye fasen av samarbeidet med den amerikanske hæren og General Dynamics Land Systems, sier Walter Qvam, konsernsjef i Kongsberg Gruppen.

KONGSBERG har omfattende erfaring med fjernstyrte våpenstasjoner, og har levert mer enn 17 000 enheter siden 2001. Utviklingen av den nye våpenstasjonen PROTECTOR MCRWS har pågått i seks år, og er basert på ekspertisen selskapet har opparbeidet seg med leveranser av fjernstyrte våpenstasjoner til 17 nasjoner de siste 15 årene.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078