23948sdkhjf

Storkontrakt til Norwater

Norwater har nylig inngått en av de største enkeltstående kontraktene selskapet noensinne har vunnet.
Norwater AS har nylig inngått kontrakt med Odfjell SE, som har bestilt ferskvannsanlegg (produksjon av ferskvann av sjøvann) til 18 skip. Odfjell har allerede «NorWater» anlegg på syv av skipene i sin flåte. Kjemikaliegiganten har nå besluttet å installere samme produkt på 18 skip til.

Norwater AS skal både levere og installere anleggene, og arbeidet starter opp umiddelbart.

Ukjent kontraktssum
Anleggene vil bli produsert av Norwater’s samarbeidspartner Maritim Service AS på Sunde i Kvinnherad. For begge bedriftene vil kontrakten være et viktig fundament i starten av 2016. Leveransene vil starte i slutten av 2015, men hovedsakelig er det snakk om beskjeftigelse første halvår neste år.

- Vi er utrolig glad og stolte over tilliten Odfjell viser oss, våre ansatte og våre produkter gjennom denne kontrakten. I en periode der nye kontrakter sitter lenger inne enn tidligere, var denne veldig viktig og gledelig for oss, sier administrerende direktør i Norwater AS, Per Einar Gjerding.

Han vil ikke si noe om kontraktsverdi, men sier såpass at den utgjør et halvt års produksjon og er dermed en av de største enkeltkontraktene selskapet noen sinne har vunnet.

Norwater AS har hovedkontor i Høylandsbygd i Kvinnherad kommune og har, i tillegg til eget design av «NorWater», sikkerhetsprodukter for avgrensning av områder, «NorBarrier», hovedsakelig brukt på plattformer i Nordsjøen. Bedriften benytter underleverandør for produksjon i Norge, har et datterselskap i Shanghai i Kina og totalt 13 ansatte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078