23948sdkhjf

Mister 300 millioner kroner på Brage Viking

Viking Supply Ships mister langtidskontrakt på ankerhåndteringsfartøy, noe som medfører et inntektstap på et tresifret millionbeløp.
Terminering av Brage Vikings langtidskontrakt medfører et inntektstap på 300 millioner kroner, men Viking Supply Ships vil få betalt for fartøyet de neste 220 dagene uavhengig om det er i jobb. Det skriver Maritime.no.

I slutten av mars sikret Viking Supply Ships seg en etterlengtet flerårig kontrakt for ankerhåndteringsfartøyet Brage Viking. Men på grunn av markedsforholdene vil kontrakten med det ikke navngitte oljeselskapet nå bli avsluttet, melder rederiet, som nå har tre av åtte ankerhåndteringsfartøy igjen på lengre kontrakter.

Får betaling for 220 dager
- Termineringen av kontrakten er i utgangspunktet gjeldende fra 1. januar. I henhold til kontraktsvilkårene har vi en periode på 220 dager hvor skipet vil få betalt uavhengig av om befrakter benytter det eller ikke, sier Morten Aggvin i Viking Supply Ships til Maritime.no.

Da avtalen ble inngått i vår ble det oppgitt en kontraktsverdi, inkludert opsjoner, på rundt 100 millioner dollar. Det innebar også oppgraderinger for 5 -7 millioner for at skipet skulle oppfylle kontrakten.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063