23948sdkhjf

Fet ordrebok i Wärtsilä

Med ny storkontrakt på 17 LNG-skip har Wärtsilä i Moss sin største ordrebok noensinne.
Ifølge Maritime.no har ordreinngangen til Wärtsilä-selskapet i Moss vært veldig god - også etter at oljekrisen slo inn. Dette gjelder spesielt for anlegg som beskytter mot brann og eksplosjon i lastetankene.

- Ordreboken er nå på det høyeste nivået i selskapets historie for inertgassvirksomheten, sier administrerende direktør Geir Hellum i Wärtsilä i Moss til Maritime.no.

Ny storkontrakt på 17 skip
Wärtsilä skal levere kombinerte inertgassgeneratorer og gassforbrenningssystemer til 17 nye LNG-skip som er under bygging på det sør-koreanske verftet Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering.

- 2015 har vært et år med høy aktivitet for Wärtsiläs inertgassvirksomhet i Moss, men prisene er under sterkt press slik at det er en kamp å oppnå tilfredsstillende marginer.

I Østfold-byen har selskapet produktutvikling, salg, engineering, prosjektledelse og ettersalg for inertgassystemer og eksosrenseprodukter.

Sikrer 125 arbeidsplasser
I en bransje som har vært sterkt preget av reduksjon i både aktivitet og bemanning den siste tiden, gjør den siste storkontrakten til Korea arbeidsplassene til de 125 ansatte i Moss mye sikrere.

Leveransen til de 17 nybyggene, som er bestilt av rederier i Singapore, Hellas, Sør Korea, Kypros og Canada, vil ifølge Maritime.no skje i løpet av 2017 og 2018.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111