23948sdkhjf

Uptime Int. med ny millionkontrakt

Uptime International har signert ny millionavtale med det spanske verftet Astilleros Gondan.
Ifølge Offshore.no er den nye kontrakten relatert til levering av en bevegelses-kompensert gangvei med trinnløs justerbar pidestall.

Service fartøyet (SOV) er designet av Rolls Royce i tett samarbeid med Østensjø Rederi og verftet Astilleros Gondan.

Forenkler logistikken
Det er lagt stor vekt på cargo-logistikk i designet, og en har nå muligheten til å frakte last direkte fra varelager under dekk via heis opp til Uptime gangveien og deretter gjennom denne til vindmøllene.

- Det at en nå bruker Uptime gangveien for å frakte verktøy, utstyr og lettere last gjør at en i stor grad kan frigjøre seg fra bruk av kran. Dette forenkler logistikken og ikke minst optimaliserer tidsbruken i forhold til tidligere arbeidsmetoder, heter det i en melding.

Fartøyet som Uptime-gangveien skal monteres på kan huse 40 teknikere i tillegg til et mannskap på 20 og eies av Østensjø Rederi. Fartøyet vil ha base i Grimsby i UK og vil gå i oppdrag 1. September 2017 på vindfarmen Race Bank som driftes av Danske Dong Energy.

To mindre kontrakter
Uptime har i tillegg inngått to kontrakter for mindre passive gangveier.
Kontraktene er inngått med australske Tensa og nederlandske Lagendijk. Begge disse mindre gangveiene produseres lokalt i samarbeid med Undertun Industri AS og er i utgangspunktet tiltenkt å bli brukt innen olje- og gass-sektoren for mannskapsskifte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063