23948sdkhjf

Skandinavias største samarbeidsallianse - ser dagens lys.

Noen av de største aktørene innen offshore-,shipping- og industrimarkedet i Norge samler styrke og etablerer den multidisiplinære leverandørgruppen The Alliance Group.
Partnerne som deltar i The Alliance Group er Bravida Energy, TESS, Servi, Karsten Moholt, DPI-International, Semar og Kuehne Nagel. Det opplyser Karsten Moholt i en pressemelding.

- Samarbeidskonstellasjonen retter seg mot rederier, riggoperatører og skipsverft over hele verden, samt store leverandørbedrifter i disse markedene. Filosofien bak The Alliance Group er å ta ansvaret for at prosjekter som krever ulike fagdisipliner skal håndteres og styres fra én enkelt leverandør. Dette vil gi en vesentlig forenklet anskaffelsesprosess for sluttkunden, uttaler leder for TAG, Bjørn Eirik Mjåtveit.

Samlet har partnerne i gruppen omtrent 15 000 medarbeidere og en omsetning på to milliarder USD. Tilsvarende er partnerne til stede med egen virksomhet på 250 lokasjoner spredt over hele verden.

- Alliansens styrke er at den sikrer robuste løsninger, og muligheter for kunder til å kunne få utført en rekke konkrete fagoppgaver innenfor ulike kompetanseområder, med kun én single point of contact, skriver Karsten Moholt videre i pressemeldingen..





Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125