23948sdkhjf

STADT feirer jubileum og invier nye fasiliteter

STADT Maritime Senter har investert over 30 millioner kroner i nytt bygg samt i testfasiliteter for elektriske fremdriftssystemer.
STADT-direktør Hallvard L. Slettevoll startet opp bedriften sin i Gjerdsvika i Møre og Romsdal den 4. desember 1985. I helgen kunne han derfor feire 30 års jubileum og samtidig offisielt åpne det nye STADT Maritime Senter.

- Det var datteren min – Kamilla Slettevoll - som stod for åpningen her, og mer enn hundre inviterte gjester var til stede, opplyser Hallvard Slettevoll til Metal Supply.

STADT Maritime Senter i Gjerdsvika er på 3600 kvadratmeter bruksareal, fordelt på 3 etasjer. Det er investert over 30 millioner i bygget og i testfasiliteter for elektriske fremdriftssystem for skip.

- Med dette er vi godt rustet for videre vekst, uttaler Hallvard Slettevoll.

STADT AS har i dag 18 ansatte, og benytter i tillegg mange underleverandører i inn og utland til å produsere sine totalintegrerte STADT No-Loss Elektriske fremdriftssystem.

- Siste året har vi mer enn fire-doblet omsetningen, og økt antall ansatte med 50 prosent. Ordrereserven til STADT er for tiden god, sier Hallvard Slettevoll og fortsetter:

- Lokaliseringen i Gjerdsvika er gunstig for STADT med hensyn til at vi her ligger midt i skipsleia rett nord om Stad - og innen to år skal havnen her videreutvikles for cirka 150 millioner kroner i et spleiselag mellom kommune, stat og næringsliv. Gjerdsvika har mange ledende maritime virksomheter, som Sanco Shipping, John Gjerde AS, og Sandanger as, sier Slettevoll.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063