23948sdkhjf

Ulstein vinner internasjonal pris

Ulstein Equipment B.V. ble hedret med IRO Oil & Gas sin innovasjonspris
Ulstein vant prisen for Ulstein Colibri, et produkt til bruk på tuppen av en kran, og med et 3D-bevegelses-kompensert håndteringssystem for å øke operasjonsevnen til et fartøy. Dette gjør at mindre og mer kostnadseffektive fartøy kan bli benyttet ved dårlige værforhold.

Prisutdelingen skjedde torsdag i siste uke, da IRO Oil & Gas Innovation Event ble arrangert i Nederland. På dette arrangementet fikk tre utvalgte selskap presentere innovasjonene sine. Deltakerne på arrangementet valgte selskapet Ulstein Equipment som vinner med sin Ulstein Colibri.

Mestrer bevegelser

Ulstein Colibri kan monteres på tuppen av en kran. Dette kostnadseffektive og kompakte tilleggsutstyret for kraner kan bli montert på standardkraner, både nye og eksisterende. Det elektrisk drevne systemet har effektivt kraftforbruk, og passer godt til arbeid for offshorevindindustrien og olje- og gassmarkedet.

Kompensasjonsteknologi for 3D-bevegelser er ikke nytt i industrien og har gitt økt operasjonsevne for personelloverføringer mellom fartøy og fastmonterte offshoreplattformer ved å bruke bevegelseskompenserte gangbruer.

Det typiske er at operasjoner vil kreve at både personer og gjenstander må passere mellom fartøyet og plattformen. Det neste naturlige steget for å øke operasjonsevnen er derfor bevegelseskompensert overføring av last for å samsvare med den økte operabiliteten en får med kompenserte gangbruer.

Ulstein Equipment ble også tildelt IRO sin innovasjonspris i 2013 for deres Chain-Type Stinger Handling System. IRO står for: Association of Dutch Suppliers in the Oil and Gas Industry.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143