23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety får rammekontrakt med Wintershall

Sontum Fire & Safety AS er tildelt rammeavtale for service og vedlikehold av brann- og sikkerhets-utstyr på Wintershall sine offshore installasjoner på norsk sokkel.
Avtalen har en varighet på 5 år med opsjoner på totalt 4 år og innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brannbeskyttelses-utstyr, samt leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet.

Arbeidet vil bli ledet fra Sontum Fire & Safety sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen.

- Sontum er stolt over at Winterhall viser oss tillit til å fortsette med denne type tjenester, sier Audun Hellesøy, Daglig leder i Sontum Fire & Safety AS.

- Denne avtalen er den tredje i rekken av større rammeavtaler som Sontum sikrer seg i løpet av 2015 og det skal derfor ikke være tvil om at Sontum har sikret sin posisjon som den ledende aktøren innen vedlikehold av branntekniske systemer på Norsk sokkel, sier Raymond Stokken, Teknisk Direktør i Sontum Fire & Safety AS.

Sontum er en del av Align-konsernet som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av løsninger og produkter innen teknisk sikkerhet til den internasjonale olje- og gassindustrien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078