23948sdkhjf

Karsten Moholt inngår rammeavtale med ÅF

Den gjensidige avtale omfatter konsulenttjenester og ingeniørtjenester.
- For et spesialistselskap som ÅF er det viktig å inngå avtaler og samarbeid med de beste i markedet. Denne avtalen med Karsten Moholt AS, som er en ledende spesialist på elektromekaniske maskiner, motorer og generatorer, har vært svært viktig for oss å få på plass, sier Morten Eltvik, leder for ÅF Industry AS sitt Bergenskontor.

- Karsten Moholt AS vil være en partner for ÅF’s fremtidige prosjektleveranser innen EP/EPC/EPCM for ÅF’s kunder. Likeledes vil ÅF være en partner for Karsten Moholt AS i deres prosjekter både lokalt og globalt, fortsetter han.

Eltvik sier videre at ÅF ser store synergieffekter med Karsten Moholt.

- Ved å kombinere ulike teknologier og kompetanseområder bygger ÅF lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for fremtiden, legger han til.

- Karsten Moholt AS er svært fornøyd med å ha inngått denne avtalen, og ser frem til å kunne dra nytte av ÅF sin posisjon innen nye markedssegmenter. Samtidig ønsker vi med vår lange erfaring, å bidra til å styrke ÅFs konkurransekraft på roterende elektromekanisk utstyr, sier Stian Bless, CDO i Karsten Moholt AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063