23948sdkhjf

Kommentar: - Utvikling mot nye energiformer skjer raskt nå.

- Det er større fokus enn noen gang tidligere på fornybar energi og nye framtidsrettede løsninger, skriver Sigurd A Slåttland i denne kommentaren.
- Ta for eksempel El-bil markedet som plutselig eksploderte og som nå snart er allemannseie.

Hydrogen drevene biler er heller ikke langt unna. Der skjer en utvikling som de fleste bare kan drømme om når det gjelder optimal drift. Selv mener jeg at dette ligger kun 3- 5 år fram i tid før vi ser slike kjøretøy på norske veier.

El-kraft vil øke dramatisk i pris og muligens dobles om kun få år, og vi vil også få et betydelig el-kraft-overskudd som trolig kan benyttes for eksport, mens olje og gass vil få en dramatisk nedgang de neste 10 år.

Sol, vind, jordvarme, og biogass vil få en oppblomstring og spesielt i forhold til boligformål. Nye løsninger på dette ligger allerede klar til å benyttes.

Nye byggemetoder og fremtidsrettet teknologi i byggebransjen vil bli mer aktuelt enn noen gang tidligere, og for å være konkurransedyktig, er det nødvendig å følge med i den teknologien på dette område som allerede er utviklet og klar til bruk.

Det er viktig at vi tilrettelegger for utvikling, forskning og bruk av alternative måter og metoder på alle plan for å være rustet til en helt annen framtid.

Framtida byr på store utfordringer med hensyn til å utvikle og ta i bruk ny framtidsrettet teknologi, og min bestemte mening er at det er dette vi kan overleve på. Her finnes det enormt store muligheter for de som kan se muligheter og som har evne til å ta endringer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078