23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety får rammekontrakt med Maersk Drilling

Sontum skal levere service og vedlikehold av brann- og sikkerhets-utstyr på alle Maersk sine borerigger på norsk sokkel.
Avtalen har en varighet på 3 år og avtalen innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brannbeskyttelses-utstyr, samt leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet. Arbeidet vil bli ledet fra Sontum sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen.

- Sontum er veldig fornøyd og stolte av at Maersk gir oss tillit til å utføre denne type tjenester, og vårt mål er at Maersk sitt valg av Sontum skal bidra til kosteffektive leveranser og produkter med riktig kvalitet sier Audun Hellesøy, Daglig leder i Sontum Fire & Safety AS.

- Denne avtalen vil sammen med selskapets øvrige rammeavtaler legge et solid grunnlag vedrørende belastning i årene fremover, sier Hellesøy.

Sontum sin avdeling i Stavanger vil bli sterkt involvert i leveranser/tjenester i forbindelse med rammeavtalen

Sontum er en del av Align-konsernet som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av løsninger og produkter innen Teknisk Sikkerhet til den internasjonale olje og gass industrien.

Align-konsernet leverer; Pumpe systemer, Brann tekniske systemer, Brann & Gass Systemer, samt FEED/Modifikasjons løsninger innenfor Teknisk Sikkerhet gjennom sine datterselskaper.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.066