23948sdkhjf

Mitsubishi kjøper Gas & Diesel Power AS

Den japanske giganten styrker nå sin posisjon i markedet for gassmotorer med oppkjøpet av Gas & Diesel Power AS.
- Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. styrker nå sin posisjon i markedet for industri- og marine gassmotorer med oppkjøpet av Gas & Diesel Power AS. Med dette oppkjøpet ønsker Mitsubishi å ekspandere innenfor dette forretningsområdet ved å etablere prosjektering-senter for såkalt gass-marinisering. Det opplyser Gas & Diesel Power i en melding.

Dagens markedssituasjon utfordrer den maritime industrien til å tenke nytt med hensyn til tradisjonelle fremdrifts-løsninger. Med konkurransedyktig prising av LNG og bedre tilgjengelighet kan dette drivstoffet redusere dagens forurensning av miljøet betydelig. Spesielt utslipp av NOx og partikler reduseres betydelig, heter det videre i meldingen.

Konseptet med integrasjonene mellom Mitsubishi og Gas & Diesel Power er å akselerere utviklingene av gassmotorer ved å utnytte Gas & Diesel Power sin kunnskap og ekspertise med gass-marinisering og ekspandere salget av standard gassmotorer innen Europa, Midt Østen og Afrika.

Gas & Diesel Power vil samtidig fortsette å betjene det Norske markedet med gass og dieselmotorer på samme måte som tidligere, avslutter Gas & Diesel Power.

Spikkestad-bedriften Gas & Diesel Power designer og produserer gass- og dieselaggregater til marin og landbasert kraftproduksjon, samt fremdriftsmotorer. Siden 1985 har virksomheten levert kraft overalt – på skip, i offshore, til industri, reservekraft og nødstrøm.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079