23948sdkhjf

Nytt om navn: Asle Solheim til Recore

Den tidligere konsernsjefen i Bergen Group blir assosiert partner i restrukturerings-selskapet Recore.
- Det er en forskjell på å ha lest om krigen og å ha kjempet i den. Akkurat som de øvrige partnerne i Recore, har Asle Solheim bygget opp kompetanse i restrukturering gjennom personlig, hands-on erfaring. I tillegg er hans kompetanse fra olje- og gassindustrien verdifull i en tid der mange virksomheter i den sektoren har store utfordringer, sier Leif Chr. Salomonsen, managing partner i Recore.

Teamet til Recore, der alle er spesialister på restrukturering, vil med Asle Solheim, som frem til i høst ledet Bergen Group, telle 11 personer. Samtlige har omfattende erfaring i å lede store norske og internasjonale virksomheter gjennom krevende snuoperasjoner. Det skriver Recore i en pressemelding.

Asle Solheim var konsernsjef i Bergen Group fra mai 2013 til september 2015, og i perioden gjennomgikk konsernet en omfattende restrukturering. Blant annet ble skipsbyggingsdivisjonen og riggvirksomheten solgt.

- Jeg ledet Bergen Group gjennom en reise som ligner den mange virksomheter i oljeindustrien nå er nødt til å gå i gjennom, enten de vil eller ikke. Koblet med den tunge kompetansen til Recore-teamet, er jeg overbevist om at vi kan bidra til at krevende restruktureringsprosesser gjennomføres slik at verdier blir bevart og arbeidsplasser spart, sier Asle Solheim.

Recore leverer komplette team for operasjonelle og finansielle restruktureringer og leder omstillingsarbeidet som en integrert del av oppdragsgivers ledelse. Recore går inn i rollen som CRO (chief restructuring officer), CEO, CFO, COO eller styreleder, avhengig av situasjonen. Felles for Recores partnere er at samtlige har lang erfaring som enten konsernsjef eller finansdirektør i større virksomheter som har vært gjennom betydelig omstilling.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079