23948sdkhjf

TESS i gang i Narvik

TESS nylig en ny avdeling i Narvik
– En hektisk uke, men utrolig mye hyggelig og positivt å høre fra kunder som kommer innom. Alle snakker om at dette er et etterlengtet tilbud. Morsomt å høre, men samtidig en utfordring. Det er nå jobben begynner, sier avdelingsleder Sindre Røssaak etter en vellykket oppstart for det nye servicesenteret til TESS i Narvik.

Til stede på åpningen mandag 2. november var det mange kunder og sentrale personer fra næringsmiljøet i Narvik, samt viseordfører Geir-Ketil Hansen som foretok den offisielle åpningen.

TESS Narvik ligger strategisk til på havna, midt mellom det store bynære havneområdet og det ekspanderende næringsområdet på Fagernes. Servicesenteret har et bred tilbud av varer, tjenester og løsninger for næringsliv og offentlige driftsselskaper og tjenestevirksomhet. Det omfatter blant annet slanger med tilhørende tjenester, hydraulikk, arbeidsklær og produkter til personlig vern, sveiseprodukter, produkter til drift og vedlikehold og integrerte forsyningstjenester, samt slangevakt og beredskapstjenester 24/365.

Hører hjemme i nord
Daglig leder Tom-Erling Eliassen i TESS Nord as sier at det er naturlig for TESS Narvik å orientere seg nordover fordi en rekke selskaper er tilstede både nord i Nordland og i Troms.

- Noen av disse er også knyttet til Tromsø, der TESS Nord har hovedkontor. Derfor ser vi Narvik som en naturlig del av næringslivet i Troms. Vi erfarer at de fleste selskaper har regionskille ved Saltfjellet, poengterer Eliassen.

- Narvikdistriktet er vel det område som sør i Troms og nord i Nordland har størst industriell aktivitet gjennom selskaper som LKAB, Heatwork, Habu Tech, Jernbaneverket med flere, fortsetter Eliassen. – For disse vil TESS Narvik på flere områder være et etterlengtet lokalt tilbud til næringslivet, blant annet innenfor slanger, sveis og hydraulikk. Nå er TESS samtidig til stede i Nord-Norges mest folkerike region, som også er et av de viktigste distriktene innenfor fiskeri og havbruk. Nærheten til store gruveprosjekter like over grensen i Kiruna er også noe som er interessant for TESS Narvik, sier daglig leder Tom-Erling Eliassen i TESS Nord as.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094