23948sdkhjf

Offshorevirksomheten trekker ned for TTS

Konsernet hadde et minus-driftsresultat på 12 millioner i kvartalet.
TTS skriver i kvartalsrapporten at det svekkede resultat i kvartalet hovedsakelig skyldes lav aktivitet og tap i offshore-enheten (minus 48 millioner kroner).

– Markedet er fortsatt svakt og med lav forutsigbarhet, kombinert med sterk priskonkurranse, skriver selskapet om situasjonen i offshoresegmentet.

På bakgrunn av det svake markedet har TTS tidligere i høst varslet permittering av halvparten av de ansatte i offshoresegmentet.

Netto-resultat for kvartalet ble på minus 24 millioner, som er en nedgang på 35 millioner i forhold til samme kvartal i fjor.

- I løpet av 2014 og 2015 har TTS Group gjennomført tiltak for å forbedre konkurransekraft, justert produksjonskapasitet i samsvar med endret etterspørsel og forbedret interne prosesser. Konsernet har også gjennomført endring i sin markedstilnærming gjennom økt fokus på skips-spesifikke tekniske løsninger som kan bidra til å øke konkuranseevnen for konsernets nøkkelkunder. Effekten av etablerte tiltak forventes å bidra til positiv utvikling i de kommende kvartalene, skriver TTS.

Ordreinngangen i kvartalet var på 598 millioner kroner mot 611 millioner i samme kvartal i fjor.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093