23948sdkhjf

Vega Grieshaber etablerer datterselskap i Norge

Nivå og trykkmålingsprodusenten Vega Grieshaber KG etablerte denne uken datterselskapet Vega Norge
Med seg har de ansatte med mer enn 20 års erfaring fra bransjen. Lokalene ligger i Rosenkrantzgata i Drammen, opplyser Vega Norge i en pressemelding.

VEGA er produsent og leverandør av prosessinstrumentering innenfor trykk- og nivå- instrumentering. Selskapet er representert i mer enn 80 land med sitt verdensomspennende nettverk.

Nøkkelpersonene i det nyetablerte selskapet er daglig leder Rune Stenkjær, salgssjef Øyvind Granli og teknisk sjef Audun Hagen. De tre har til sammen nærmere 50 års erfaring fra salg og service av prosessinstrumentering, inkludert Vegas produkter.

Vegas produkter har vært representert i Norge via agent i mange år, men nå overtar Vega Norge AS importen av produktene til Norge som eneste selskap.

Markedet for selskapets produkter vil være alle typer landbasert industri, shipping og ikke minst olje og gassvirksomhet i Norge.
Vega Norge AS vil operere over hele landet med salg, teknisk support, samt service og idriftsettelse av produktene.

- Selskapet vil ha fokus på høy teknisk kunnskap blant selgerne for å utarbeide gode tekniske løsninger, samt gi kundene best mulig service, skriver Vega Norge og fortsetter:

Selskapet har de nødvendige godkjenninger og kurs for å utføre serviceoppdrag offshore og innenfor de fleste landbaserte industrier. Det vil også være i stand til å håndtere store leveranser som omfatter prosjektering og dokumentasjonpakker.
I tillegg til en teknisk sterk, slank og effektiv organisasjon, vil Vega Norge AS dra fordeler av å være en del av Vega familien, som vil bidra med ekstra ressurser ved behov.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078