23948sdkhjf

Arbeids-miljøprisen for 2015 til Harding

- Vi mener at Harding Safety sitt arbeid med HMS er et eksempel til etterfølgelse, sa daglig leder i International SOS, Roar Storrø.
- Dette er ikke noe HMS-ansvarlige alene kan få til. Her er det snakk om at alle drar i samme retning, og da oppnår vi også resultat, sa Karina Isaksen fra Harding Safety, da hujn tok imot det synlige beviset, og uttrykte stor glede over at lagarbeidet i virksomheten bærer gode HMS-frukter.

I salen satt rundt 150 deltakerer fra både privat og offentlig sektor.


Det var i forbindelse med den store HMS-konferansen i Haugesund - i regi av International SOS - at Arbeidsmiljøprisen for 2015 stod på køreplanen. En pris etablert for å motivere virksoheter til et systematisk arbeid med HMS. Og en pris som tidligaee har gått til store og små som setter HMS i høysetet. Som Eventyrhagen barnehage i fjor, og Sjøfartsdirektoratet for noen år siden.

- Vi mener at Harding Safety sitt arbeid med HMS er et eksempel til etterfølgelse, og det er en glede for meg å dele ut årets pris til livredningsselskapet med hovedkontor i Kvinnherad, sa daglig leder i International SOS, Roar Storrø.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078