23948sdkhjf

Vartdal Plastindustri kjøper K-Plast

Etter kjøpet av Rogalandsbedriften vil konsernet ha en samlet omsetning på cirka 650 millioner og 150 ansatte.
Vartdal Plastindustri har siden 2004 eid 40 prosent av K-Plast og tar nå over de resterende aksjene fra henholdsvis AJ Investering AS og Aros Eigedom AS. Det skriver selskapet i en pressemelding.

- Dette kommer som en naturlig utvikling av vårt eierskap, da vi ønsker å styrke vår posisjon i markedet og de tidligere aksjonærene ønsker å trekke seg tilbake, sier Jan Endre Vartdal, daglig leder i Vartdal Plastindustri.

Han ønsker å fortsette den positive driften til K-Plast på Hjelmeland.

- Ved å jobbe tett sammen med eksisterende og nye kunder håper vi å kunne utvide bedriftens potensial i regionen, sier Jan Endre Vartdal.

Vartdal Plastindustri AS sitt hovedkontor er lokalisert i Møre og Romsdal på Vartdal i Ørsta kommune. I tillegg til dette har bedriften produksjonslokaliteter på Ualand (Rogaland) og logistikksenter i Sykkylven (Møre og Romsdal) og Frogner (Akershus). Bedriften opererer innen fire forretningsområder – fiskeemballasje, byggisolering, teknisk emballasjeog logistikk.

Etter oppkjøpet vil konsernet ha en samlet omsetning på ca. 650 millioner med 150 ansatte. I tillegg har selskapet eierinteresser både i Nesseplast AS med produksjon på Nessane (Sogn og Fjordane) og på Bømlo (Hordaland), samt i Atlantic Styro på Lovund (Nordland).

K-Plast AS ligger på Hjelmeland i Rogaland, ble etablert i 1984 og har i dag 11 ansatte. Bedriften omsetter i dag for rundt 50 millioner og leverer fiskeemballasje til oppdrettsnæringen.




Portrett av Jan Endre Vartdal (Fotograf: Johannes Lovund)
Bilde av administrasjonsbygget til Vartdal Plastindustri AS
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078