23948sdkhjf

Kjættingfabriken kjøper Marwin Løfteteknikk

Kjættingfabriken har stor tro på de positive sidene ved å overta aksjene i Marwin Løfteteknikk AS
Begge selskapene opererer innenfor samme markedssegmentet, men med en noe forskjellig vare og tjenesteyting som sine fokusområder. det melder Kjættingfabrikken.

- Kjættingfabriken har stor tro på de positive sidene ved å overta aksjene i Marwin Løfteteknikk AS da deres markedsmessige aktiviteter passer utfyllende inn med Kjættingfabriken’s aktiviteter. Gjennom et tett og godt samarbeid bedriftene mellom, vil vi sammen kunne skape positive utviklings og vekstmuligheter for begge bedrifter, skriver Kjættingfabrikken.

Kjættingfabriken AS vil i samarbeid med sine eiere bidra til at Marwin Løfteteknikk AS får et økonomisk fundament som sikrer videre drift og opprettholdelse av arbeidsplasser, heter det i meldingen.

Kjættingfabriken AS er 100 % eid av Nøsted Kjetting AS.

Nøsted Kjetting AS eier fra før av Mandal Maskinering AS og Igland AS i Norge. I tillegg har konsernet bedrifter i Sverige, Litauen og Canada.

Totalt sett har gruppen en meget sterk økonomisk og teknisk struktur som er bygd opp gjennom flere 10år basert på langsiktige strategier og gode markedsmessige tilpasningsevner, avslutter Kjættingfabrikken.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062