23948sdkhjf

Prestisjekontrakt til Havyard MMC

Havyard MMC har signert kontrakt med Myklebust Verft om levering av en komplett fiskehåndteringspakke til dansk tråler.
Fiskehåndteringspakken er til den pelagiske tråleren Gitte Henning, som skal bygges ved Myklebust Verft for det danske rederiet Gitte Henning AS.

Leif Gjelseth, som er ansvarlig for salg og forretningsutvikling i Havyard MMC er glad for å hale i land kontrakten til dette prestisjeprosjektet.

– Gitte Henning er et krevende rederi som driver veldig godt og har god erfaring i å bygge nye og moderne båter, sier Gjelseth.

– Vi er veldig glade for at Henning Kjeldsen (administrerende direktør i rederiet Gitte Henning) har valgt MMC utstyr igjen og dette blir det tredje nybygget deres vi leverer til. Vi ser også fram til å fortsette samarbeidet med Kleven / Myklebust Verft, der vi også leverer utstyr til en brønnbåt og med SALT Skipsdesign og Sandvik-familien som vi har samarbeidet med i mange år, fortsetter han.

Siden 1998 har Havyard MMC hatt slike pakkeleveranser til mer enn 200 båter i Norge og internasjonalt.

Den komplette fiskehåndteringspakke til Gitte Henning består av lastesystem fra side og hekk med dobbel avsiling, oppsamlingsbinger og lukket fordeling til tretten fisketanker, tre MMC SX RSW (Refrigerated Sea Water) system, fjernstyrte ventiler for RSW og ballastanlegg, mengdekalkulator for lasting av fisk, MMC vakuum pumpesystem med tanker og vakuumaggregat for lossing, osonanlegg for rensing av rør og tanksystem og automasjonsanlegg for fjernstyring av MMC-systemene fra dekkshus, kontrollrom og bro.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125