23948sdkhjf

Ny kontrakt dobler omsetningen

Stryvo Bismo har vunnet en ny storkontrakt som vil doble omsetningen i 2016.
Den nettopp inngåtte kontrakten gjelder en prosesspakke med sjøvannfilter til olje og gass industrien. Det opplyser Stryvo Bismo i en pressemelding.

Den nye kontrakten er sammen med en tidligere inngått ordre på et kjøle‐ og lenseanlegg til vannkraftsektoren de to største prosjektene i 2016 for Stryvo Bismo.

Daglig leder Per Kåre Holmøy er svært tilfreds med situasjonen, og understreker at 2016 skal bli et år der Stryvo Bismo og Stryvo Group vil utvide horisonten betydelig.

- I tillegg til det vi allerede har vært inne på, så arbeider vi med nye prosjekt og nye teknologier i markeder med stort potensiale, sier han.

Søker nye medarbeidere
- Stryvo Bismo er for tiden på leiting etter dyktige medarbeidere til både produksjon og administrasjon, og vi vil gjerne utfordre de som er interessert til å ta kontakt med oss. Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsforhold i et konsern som har stor fokus på utvikling og omstilling, uttaler han i pressemeldingen.


Stryvo Bismo er et selskap i Stryvo Group i Stryn. Konsernet består i tillegg av Stryvo Stryn, Stryvo Florø og Brødrene Skaug i Oslo.

Stryvo Group er en totalaktør innen prosjektering, engineering, produksjon, sammenstilling og testing.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063