23948sdkhjf

Bergen Group Services får viktig rammeavtale

Bergen Group Services skal levere salg og service på Marine Jet Power AB sine vannjet-systemer i Norge.
Ifølge Maritime.no har Bergen Group Services nettopp inngått avtale med Marine Jet Power AB om å være representant for salg og service på selskapets vannjet-systemer i Norge.

Avtalen åpner også opp for at Bergen Group Services AS kan assistere Marine Jet Power utenfor Norge etter behov.

Selskapets andre rammeavtale
Dette er andre rammeavtalen selskapet får med internasjonale industriaktører i maritim bransje denne måneden. Tidligere i oktober ble det signert en rammeavtale med Volvo Penta, skriver Maritime.no.

Den tidligere rammeavtalen er knyttet til salg og service på hele Volvo Penta sitt produktspekter, og er i samarbeid med Volvo Penta Center Bjordal & Madsen AS i Bergen. Nå har Bergen Group ASA sitt heleide datterselskap Bergen Group Services fått på plass avtale med Marine Jet Power AB.

- Vi har hatt en langsiktig strategi om å videreutvikle vår kompetanse og kapasitet knyttet til vedlikehold og reparasjon av motor og fremdriftssystemer som brukes for krevende maritime operasjoner, der det stilles ekstra høye krav til driftssikkerhet og servicekvalitet. De to tildelte rammeavtalene er en ny bekreftelse på at vi har nådd frem med strategien i både et regionalt og nasjonalt marked, uttaler administrerende direktør Frode Johansson i Bergen Group Services i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen vurderer Johansson den nye avtalen med Marine Jet Power AB som viktig både operasjonelt og strategisk.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063