23948sdkhjf

Saga Subsea åpner kontor på Gran Canaria

Kontoret har, med plassering på den sørligste havnen i Europa, en svært strategisk posisjon for selskapet.
Saga Subsea AS har nettopp etablert seg med kontor på Gran Canaria, hvorfra de vil tilby kundene sine den samme servicen som de i dag tilbyr på deres hovedkontor på Killingøy Offshorebase i Haugesund. Det skriver Saga Subsea i en pressemelding.

Selskapet går nemlig nå inn som en av de aktørene som skal være med i den videre utviklingen og drive virksomhet ut i fra subseabasen GCSB på Gran Canaria. Bak satsingen GCSB står en annen Haugesundbedrift, Otech, som også samarbeider med Santocan.

Kjempe potensial
- Vi synes at grunnlaget og forarbeidet for denne offshorebasen, som er gjennomført av Otech og Santocan, har vært svært profesjonell. Med henblikk på våre subsea-aktiviteter og den service vi tilbyr, tror vi at denne base på Gran Canaria har et kjempe potensial, og at den geografiske plasseringen er perfekt for en rekke andre services, uttaler Einar Tollaksvik, administrerende direktør i Saga Subsea i pressemeldingen.

Odd Are Tveit, som er administrerende direktør i Otech, er enig i den geografiske betraktningen.

- Vi har valgt Gran Canaria på grunn av øyas strategiske posisjon midt mellom de viktigste olje & gass regionene i verden. Eller som vi sier: “in the center of the world”. Det faktum at det er den sørligste havnen i Europa, betyr at vi kan tilby kunder et trygt sted å mobilisere og gjennomføre prosjekter, og bruke som base for operasjoner i Vest-Afrika, Sør-Amerika og andre områder uten økte kostnader som følge av politiske konflikter, korrupsjon og tollproblematikk, uttaler administrerende direktor i Otech, Odd Are Tveit i en pressemelding.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.299