23948sdkhjf

OTD 2015: - OTD er spesialistleverandørenes arena

Redaktør Helge Keilen i Offshore Media Group åpnet OTD 2015 på det første offisielle OTD-arrangementet tirsdag kveld.
- Noen merker seg kanskje fraværet av de kongelige og alle blitzobjektene i silkedresser. De ville selvsagt også vært velkomne, men på OTD spiller de ikke hovedrollen. Vi skal være den foretrukne messen for oljeleverandørene, så får høy sigarføring henvises til morgendagens Octoberfest, som for øvrig er smekk utsolgt for sjette året på rad med nærmere 2500 gjester, sa Helge Keilen blant annet i åpningstalen sin i Stavanger Forum og fortsatte:

- Årets OTD har 450 utstillere, utrolig i et kriseår som 2015. Det forteller at leverandørindustrien stoler på oss, på at vi over to tettpakkete dager levere effektivt og til en overkommelig pris, på at OTD er den møteplassen man får mest igjen for i forhold til pengene og tiden man bruker. Med de tallene vi nå ser fra de forhåndspåmeldte nærmer vi oss rekordåret OTD2013 Stavanger.

- OTD er spesialistleverandørenes arena og deres tid kommer snart. Med oljeselskapenes kostnadsfokus vil vi se mye større bruk av standarder og kostnadseffektive løsninger. Spesialistenes kompetanse vil bli mye mer verdsatt. Jeg kan bare oppfordre alle spesialistselskapene på OTD om å søke sammen, finne ut fellestrekk, kanskje danne nye allianser med andre tekniske løsninger. Dette er hva OTD handler om. Business to business.

Med disse ordene åpnet Helge Keilen tirsdag kveld den 18. Offshore Technology Days.

Årets OTD åpner i Stavanger Forum onsdag kl 09.00 og varer ut torsdag.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078