23948sdkhjf

Rolls-Royce utvider stort

Rolls-Royce investerer 40 millioner kroner i Ulsteinvik for å bygge ut kapasiteten ved propellfabrikken.
Ifølge Norsk Industri investerer Rolls-Royce nå 40 millioner for å bygge ut kapasiteten for ettermarked ved propellfabrikken i Ulsteinvik.

Oppgraderingen vil gjøre Rolls-Royce i stand til å håndtere flere store thrustere fra rigger og boreskip som trenger service og reparasjon. Dette er de største propellene som er å finne offshore i dag. Høghallen i Ulsteinvik skal totalrenoveres og et uteareal på syv tusen kvadratmeter skal opprustes for utendørs og innendørs lagring i telt. Det blir også investert i nye kraner til eksisterende servicehall, og tidligere i sommer ble kontorene utvidet og oppgradert for service i Ulsteinvik.

Forventer vekst
- Service på utstyr til skip og rigger er et viktig satsningsområde for Rolls-Royce Marine. Denne delen av vår virksomhet er mindre syklisk enn nysalg, og dermed ekstra viktig når vi opplever nedgangstider i det globale nybyggingsmarkedet. Propulsjonsområdet, som fabrikken i Ulsteinvik er en del av, står for den største andelen av vår globale servicevirksomhet, og det er her vi forventer sterkest vekst i ettermarkedet i fremtiden, sier Helge Gjerde, leder for Commercial Marine i Rolls-Royce til Norsk Industri.

Opp mot 30.000 fartøy verden rundt seiler med utstyr fra Rolls-Royce. Service på fartøy er derfor et viktig marked som utvikler seg i takt med antall leveringer av utstyr til nye fartøy.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097