23948sdkhjf

Rapp Marine signerer betydelig ordre

Rapp Marine skal levere komplett hydraulisk dekksmaskineri til skotsk pelagisk tråler.
Skotske Eshcol Fishing Company har plassert en ordre hos Karsensen Skipsverft på en 69,95 meter lang pelagisk tråler. Det nye fiskefartøyet Grateful eies av den kjente Whyte-familien som har base i Fraserburgh, Skottland.

Rapp Marine har blitt tildelt kontrakten for levering av komplett hydraulisk dekksmaskineri til tråleren.

- Vi er glade for denne betydelige ordren, og nok en gang sikrer oss en kontrakt med Eschol Fishing Company og Whyte-familie, sier Master Mariner & Vice President Sales Fishery, Rapp Marine, Morten Stenkjær.

Whyte-familien driver i dag det 64 meter lange fartøyet Forever Grateful, som også er utstyrt med komplett dekksmaskineri fra Rapp Marine. Forever Grateful vil bli solgt ved levering av det nye fartøyet.

Nært samarbeid
Fartøyets design, spesifikasjon og løsninger på nye Grateful er et resultat av et omfattende og nært samarbeid mellom eiere og verft. Dette med hovedfokus på å optimalisere fiske, sikkerhet og komfort for mannskapet ombord, melder Rapp Marine.

- Rapp Marine er blitt nøye utvalgt for å matche spesifikasjoner og krav, og vi vil utruste nye Grateful med toppmoderne dekksmaskineri, sier Stenkjær.

Blant annet vil nybygget bli utstyrt med høykapasitetsvinsjer som blant annet:
- 2 stk. Trålvinsjer (Trekkraft 90t.), 1 stk. Top Line Winch (Trekkraft 73t.)
- 1 stk. Singel Net Reel med lagringskapasitet 30,0 m3 og med trommel-dimensjoner
710 / dia. 1238, dia. 3600 mm x 4500 mm

New Grateful er planlagt for levering i juli 2017.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079