23948sdkhjf

Bandak Group fikk hederspris i Malaysia

Bandak Group tildelt Malaysia Norway Business Councils Business Award 2015.
Konsernsjef Per Gunnar Borhaug og Senior Vice President APAC Joar Ajer var blant andre tilstede for å motta prisen som utdeles til det selskap som best styrker samarbeid og forretningsutvikling mellom Norge og Malaysia.

Kriteriene som Bandak Group oppfyller for å vinne prisen er blant andre bærekraftig utvikling og innovasjon, kreativitet, teknologi og kunnskapsoverføring, ansvarlige og etiske driftsforhold.

Joar Ajer, som selv har bodd og arbeidet i Malaysia i over fire år for å delta i etableringen, sier at prisen er en sterk motivasjon for alle som har bidratt til den sterke veksten i Malaysia.

- Jeg er imponert over innsatsen og kunnskapsnivået blant våre ansatte. Vi holder høyt nivå og det bidrar nok til den sterke veksten i et ellers krevende marked, sier Ajer.

Betjener globalt marked til konkurransedyktige priser
Bandak etablerte seg i 2011 gjennom et oppkjøp av en Malaysisk maskineringsbedrift i Kuala Lumpur.

- Vi ønsker å følge kundene våre internasjonalt og derfor var det naturlig å etablere seg i Malaysia både ut fra lokale markedsforhold, mens også fordi Bandak kan betjene et globalt marked fra Malaysia til konkurransedyktige priser, sier konsernsjef i Bandak Group, Per Gunnar Borhaug og fortsetter:

- Joar Ajer skal ha æren for å ha utviklet denne bedriften videre og også bidratt sterkt lokalt da Bandak besluttet å kjøpe opp nok en virksomhet i Malaysia i 2014, sier Borhaug. Disse virksomhetene ble slått sammen i 2014 i et flott nytt og moderne produksjonsanlegg på 7 500m2 i Johor Bahru og har i dag over 80 kompetente ansatte innen flere disipliner, sier Borhaug.

Malaysia er det nest største markedet for produksjon etter Norge spesialisert på leveranser til olje- og gass-sektoren med en allerede velutviklet industri og god infrastruktur.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.473