23948sdkhjf

Tess Innlandet nyåpnet

Ordfører Morten Aspeli (Ap) på Hamar fikk æren av å foreta den offisielle åpningen av Tess Innlandets nye regionsenter i Hamar Næringspark nordøst for byen.
Kombinert med minimesse trakk regionsenteret 350 gjester og kunder den 8. oktober, melder Tess.

Ordfører Morten Aspeli sa i sin åpningstale at det er av stor verdi for Hamar kommune å ha Tess Innlandets regionsenter til stede i byregionen.

-Hamarregionen er i en spennende utvikling. Her ligger det store muligheter. Vi trenger bedrifter som Tess, og jeg håper at dere bidrar til, og inspirerer andre virksomheter til utvikling og styrking av næringshagen her, sa Aspeli, og inviterte Helge Andresen til å være med på å koble sammen de grønne slangene, for å markere nye Tess Hamar for åpnet.

Fine nybygg i låverødt
Tess Innlandet as har kjøpt en eiendom med to nyoppførte bygninger. Begge er såkalte ”landbruksbygg”, det største bygget med servicesenter på bakkeplan. I annen etasje har det blitt fine regionkontorer og møtesal med videokonferanseutstyr. De videre planene er å leie ut det minste bygget til en virksomhet som kan bli en bra nabo for Tess.

-Tess Hamar har vært på vandring i 35 år. Vi startet i 1980 i Vangsveien 165. Vi flyttet videre til Midtstranda, derifra til Felleskjøp-bygget – og i det senere har regionsenteret vært lokalisert til Brumunddal. Nå har vi flyttet inn i eget bygg og har flyttet regionsenteret tilbake til Hamar. Nærhet og samarbeid med solide kunder som setter pris på en seriøs og stabil leverandør er det som har drevet oss fremover. Med større og mer moderne lokaler i kommunen har vi rom for å samarbeide med enda flere, sa regionsjef Helge Andresen i sin tale.

Minimesse
Åpningsdagen ble kombinert med en minimesse. Et titalls Tess-leverandører stilte med egne stands fordelt på begge bygg. Sveisestanden var utendørs. En annen attraktiv utendørs stand var det Tesla som sto før. Bilimportøren stilte med to demonstrasjonsbiler, som ble flittig brukt av de besøkende. En tredje Tesla og en elektrisk ladbar VW Golf sto utstilt med Tess-profil.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078