23948sdkhjf

Gunvor Ulstein får likestillingspris

-Gunvor Ulstein har gjennom rekruttering i egen bedrift, vært med på å fremme likestilling mellom menn og kvinner, sier leder i likestillingsutvalget i Møre og Romsdal, Eva Vinje Aurdal.
Møre og Romsdal fylkeskommune deler hvert år ut sin egen likestillingspris. Prisen for 2015 blir delt ut under fylkestinget 12. oktober i Geiranger. Prisen er på 15.000 kroner og et kunstverk. Tildelingen ble bestemt I fylkets likestillingsutvalg med følgende begrunnelse:

- Som toppleder innenfor næringslivet i fylket vårt er hun med på å fremme likestilling mellom kvinner og menn i arbeidslivet. Gunvor Ulstein er et viktig forbilde for kvinner. I egen bedrift rekrutterer hun bevisst kvinner med kompetanse som bidrar til å gi viktige signal i forhold til likestilling mellom kvinner og menn i samfunnet.

Gunvor Ulstein er konsernsjef i Ulstein Group og direktør i Ulstein Shipping. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har tidligere vunnet flere næringslivspriser for lederskapet sitt.

-Vi er glade for å kunne gi denne prisen til Ulstein, som ikke bare er et forbilde her lokalt, men som også blir sett på som en god leder utenfor Møre og Romsdal, avslutter Vinje Aurdal.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081