23948sdkhjf

Metal Supplys eier skifter navn

Blir del av ekspanderende nordisk medievirksomhet
Som leser tenker man ikke nødvendigvis så mye over hvem som står bak nyhetsbrevet Metal Supply. Men fremover blir Nordiske Medier nytt og felles firmanavn for alle medier under det nå forhenværende Industry Supply samt datterselskapet Danske Fagmedier. Begge selskaper har Nordjyske Medier A/S som eier.

- Vi kjøper opp medier i Norden og hver gang vi erverver en interessant virksomhet gir vi leserne muligheten til å skaffe seg et rask overblikk over bransjen i et nytt land. Eller så de kan holde øye med hva som skjer i en bransje tett på deres egen, sier konserndirektør Niels H. Carstensen. Han har det redaksjonelle ansvaret i Nordiske Medier, som hver dag sender ut nyhetsbrev til over 170.000 lesere i Danmark, Norge og Sverige.

Virksomheten signaliserer med vedtagelsen av det nye navnet at man også gjerne vil vokse mer i Norden.

- Vi er nå i tre land og målet er å fortsette den veksten vi har hatt de første 10 årene. Vi er nå blitt en av Nordens største medievirksomheter innenfor fagmedier, og vi tror på at fremgangen de kommende år vil skje i en kombinasjon av oppkjøp og organisk vekst, sier Morten Petersen fra Nordiske Medier.

Nordiske Medier har nettopp foretatt et nytt oppkjøp med overtakelsen av de svenske mediene Direktkontakt Entreprenad og Direktkontakt Skog. Det skjer få uker etter at Nordiske Medier overtok det danske bransjemediet Industri-Nyt.

- Begge er mindre oppkjøp, men det gir oss en inngang innenfor skogbruk og forsterker vår innsats innen bygg. Oppkjøpet av Industri-nyt gir oss en god anledning til å relansere idag.dk, så de to websidene slåes sammen, som vil fremover fokusere på direktører og ledere som søker generell inspirasjon til utvikling av deres virksomhet, sier Niels H. Carstensen fra Nordiske Medier.

Nordiske Medier eies av Nordjyske Medier, som er en av Danmarks største mediekonsern. Industry Supply i Norge skifter navn til Nordiske Medier AS


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078