23948sdkhjf

Schneider Electric Norge vinner to kontrakter på Johan Sverdrup-feltet

Kontraktene gjelder energidistribusjonsløsninger på Johan Sverdrup-oljefeltet.
Kontraktsverdien totalt er på over 100 millioner kroner, og prosjektene skal leveres i samarbeid med Aker Solutions, Aibel, Kværner og KBR.

- Dette er et viktig resultat for Schneider Electric Norges olje- og gassteam. Schneider Electric intensiverte sin satsing på norsk sokkel i 2014, og vi er spesielt fornøyd med at teamets lokalkompetanse kombinert med internasjonal ekspertise har gitt resultater, sier Arild Bjørkedal, VP Energy Business i Schneider Electric Norge.

Den første kontrakten omfatter leveransen av mellomspenningstavler, vern (IEC 61850) og elektrokontrollanlegg, mens den andre er for 55 MVA oljeisolerte krafttransformatorer og ulike tørre distribusjonstrafoer. Løsningene vil sørge for en sikker og kostnadseffektiv distribusjon av kraft til prosessanlegg, boreoperasjoner og boligkvarteret på de fire plattformene.

- Schneider Electric var i stand til å møte Statoils strenge krav til kvalitet og leveringstid. Proaktivitet og fleksibilitet var også to viktige faktorer som bidro til at vi vant. Med disse kontraktene i havn, kan vi utvide teamet med flere spesialister innen olje og gass, avslutter Bjørkedal.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078