23948sdkhjf

Her ansettes det folk

Ordrebøkene er fulle hos Stadt AS, og selskapet venter at det skal ansettes enda flere folk.
- Vi har full ordrebok de to neste årene, sier daglig leder Hallvard Slettevoll i Stadt AS til Maritime.no.

Nytt produksjonsbygg
Tross den meldingen har leverandøren på Sunnmøre likevel kapasitet til mer.

- Vårt nye produksjonsbygg står snart klar. Vi har ansatt flere i løpet av dette året, og skal ansette noen til, sier han.

Stadt AS er totalleverandør av elektriske fremdriftssystemer, som inkluderer generatorer, hoved-tavler, nødtavler, el-motorer, omformere, power-management system (PMS), alarm og overvåkningssystem, IAS, samt DP system.

- Med teknologien vi har i dag, kan vi også outsource produksjonen til andre. Derfor kan vi enkelt skalere opp kapasiteten og øke markedsandelen vår, sier Slettevoll til Maritime.no.

Sterk vekst
Selskapet har hatt sterk vekst de 2-3 siste årene. Fjorårets regnskapstall viser at driftsinntektene firedoblet seg fra 2013 til 2014, og driftsresultatet forbedret seg kraftig.

- Det er et hett tema å se mer på ombygging, og vi kan gå inn i mange ulike markeder av shipping, fra fiskeri til tank. Forsvarsindustrien er en annen fremtidig mulighet for våre unike støyfrie motorstyringer, så fremtiden er ikke helsvart ut selv om det er en nedgang innen offshore, siger Slettevoll.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078