23948sdkhjf

Storvik Aqua kåret som «Årets Verdiskaper»

Storvik Aqua er nettopp kåret som Årets Verdiskaper 2015 på Verdiskaperkonferansen, og mottar dermed prisen på 200.000 kroner.
En fagjury har nettopp kåret Storvik Aqua til Årets Verdiskaper 2015 under Verdiskaperkonferansen. Juryen la særlig vekt på tiden og ressursene som bedriften bruker på å utvikle ny teknologi.

- Dette setter vi utrolig stor pris på. Vi ser på dette som en stor anerkjennelse for arbeidet vi gjør og som en bekreftelse på at det er riktig av oss å bruke så store ressurser på nyskapning, sier daglig leder Svein Arve Tronsgård i en pressemelding.

Mye nyskaping
Utmerkelsen kommer i en periode der Storvik Aquas innsats på nyskapning har vært i vinden som aldri før.

Først lanserte bedriften den revolusjonerende biomassemåler AkvaVision, som ble nominert til Aqua Nors Innovasjonspris 2015. Og denne uken har selskapet lansert enda et nytt produkt: Oksygendiffusoren VitaDi. Tidligere i år ble presentasjon- og styringsverktøyet SACON også lansert, et system som gir brukeren enkel oversikt over måledata fra alle merder og lokaliteter.

Verdiskaperkonferansen arrangeres av Sparebank 1 Nordvest og avisen Tidens Krav. Prisen, som er på 200.000 kroner, kan gå til alle som jobber med nyskapende idéer med positive ringvirkninger for Nordmøre.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078